top of page

Varaa maksuton tutustumiskäynti

Ajan voit varata joko ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla 09 876 5431

TUTUSTUMISKÄYNTI

Psykiatrinen sairaanhoitaja Tiina Pirhonen ottaa vastaan maksuttomalle tutustumiskäynnille. Ajan voit varata joko ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla
Tutustumiskäynnillä keskustellaan mahdollisista pelon syistä ja mietitään yhdessä keinoja, joiden avulla asiakkaan pelko hammashoitotilannetta kohtaan lievittyy ja pelko saadaan hallintaan.
Keskustelu rentoutushuoneen rauhoittavassa ilmapiirissä synnyttää hyvin usein riittävän luottamuksen ja aika hammashoitoon voidaan varata. Joskus tarvitaan lisää keinoja ja silloin suositellaan lisäkäyntiä psykiatrisen sairaanhoitajan luona. On myös tilanteita, jolloin asiakas kokee tarvitsevansa ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin työkaluja. Voimme työskennellä tiiminä terapeutin kanssa asiakasta tukien ja voimaannuttaen.

Hakunilan Hammas hammaslääkäri pelko

Hammashoitopelkoiselle terapiaa

Uusi palvelumalli Hammashoitopelkoiselle terapiaa IN HOUSE

 

Hammashoitopelko on erittäin yleistä. Jopa puolet suomalaisista pelkää hammaslääkäriä ja joka kymmenes pelkää niin paljon, että jättää hammaslääkärikäyntejä väliin pelon takia. Pelon taustalla voivat olla aikaisemmat kivuliaat tai muuten huonot hoitokokemukset. Hampaat ovat ehkä voineet mennä huonoon kuntoon. Tilanne hävettää ja pelottaa. On tärkeää huomioida pelkopotilas asianmukaisesti, jotta pelko saataisiin hallintaan ja sitä voitaisiin lievittää.

 

Me Hakunilan Hammaslääkäriasemalla halusimme auttaa pelkäävää potilasta syvemmin ja kehitimme palvelun hammashoitopelkoiselle potilaalle. Nyt meille on mahdollista varata aika tutustumiskäynnille, jonka aikana kartoitetaan pelon astetta, mahdollisia syitä pelon syntymiselle ja keskustellaan keinoista sen ylipääsemiseksi. Tutustumiskäynti on maksuton, sen aikana myös tutustutaan hoitotiloihin ja henkilökuntaan. Aikaa tähän varataan 45 min. Tutustumiskäynnin tarkoituksena on kartoittaa hyötyisikö asiakas ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin konsultaatiosta. Terapiassa voi käydä 1-5 terapiatuntia (45 min),  jossa terapeutti työskentelee asiakkaan kanssa omalla vastaanotollamme.

Ota yhteyttä, me keskustelemme ja suunnittelemme hoidon kanssasi!

Yhdessä yli pelkojen! 

Tutustu ennakkoon katsomalla Hakunilan Hammaslääkäriaseman esittelyvideo

Katso video tilosta
Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

LÄHELLÄ SINUA!

Ajan tutustumiskäynnille voi varata sähköpostilla info@hakunilanhammas.fi sekä puhelimitse 09 8765431.

Pelkopotilaan hammaslääkärin odotushuone
Hakunilan Hammas

LÄHELLÄ SINUA!

Hammashoitaja Katri Hyytiäinen valmistui ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Helsingin Psykoterapiainstituutista marraskuussa 2020. Kaksivuotisen koulutuksen tiedoilla hän pystyy jatkossa antamaan työkaluja pelkopotilaalle entistä syvemmin.  Terapia on voimavarakeskeistä. Keskustelun, rentoutusharjoitusten ja kotitehtävien avulla asiakas autetaan hammashoitopelon yli. 

Relaxion-huone

Vastaanotollamme on pelkopotilasta ja terapiaa varten  relaxation-huone, joka on pehmeillä ja rauhoittavilla sävyillä ja elementeillä luotu potilasta rauhoittamaan. 

bottom of page