top of page
Hakunilan Hammas Henkilökunta

Olemme täällä Sinua varten!

Olet hyvissä käsissä. Vankka kokemus ja hyvä ilmapiiri ovat meille tärkeitä. 

Markku Pirhonen hammaslääkäri hakunilan hammaslääkäriasema

Hammaslääkäri
Markku Pirhonen

Valmistuin Helsingin yliopistosta vuonna 1995. Hammashoito yksityisellä puolella, omalla pienellä vastaanotolla on tuntunut minulle aina mieluisimmalta vaihtoehdolta. Pystyn näin toteuttamaan itselleni tärkeitä arvoja hammaslääkärinä.

Haluan kuunnella potilastani herkällä korvalla ja suunnitella yhdessä hänen kanssaan parhaiten palvelevan hoitolinjan. Vahvuuksiani onkin juuri aito kiinnostus ihmisistä ja halu parantaa heidän elämänlaatuaan. 

Jo yli 25 vuoden kokemuksella hammaslääkärin työssä olen vakaa ammattilainen, johon potilaan on helppo luottaa. 

Työyhteisössä tärkeänä pidän hyvää henkeä ja yhteistyötä.

Hammashoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Katri Hyytiäinen

Tulin 90-luvun alussa Mikkelistä Helsinkiin opiskelemaan hammashoitajaksi. Yli 25 vuoden kokemus hammashoitajan työssä on opettanut minua kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti, hänen toiveitaan kunnioittaen. 

Pidän työelämässä tärkeänä itseni kehittämistä. Valmistuin syksyllä 2020 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Koulutuksen ansiosta voin kohdata asiakkaan entistä syvemmin. Kehitimme myös pelkopotilaita palvelevan terapiamallin vastaanotollemme. 

Tyytyväiset potilaat ovat paras kiitos, jonka ansiosta työ tuntuu edelleen mielekkäältä :)

Katri Hyytiäinen Hakunilan hammaslääkäriasema
Annika Shams Hakunilan hammaslääkäriasema

Hammashoitaja
Annika Shams

Olen asunut Hakunilassa pikkutytöstä asti, jolloin muutin tänne perheeni kanssa. Aloitin työni Hakunilan Hammaslääkäriasemalla vuonna 1994, heti valmistuttuani Helsingin IV terveydenhuolto-oppilaitoksesta. 

Tällä hetkellä toimenkuvaani kuuluu välinehoitajan työt, ajanvarauksen asiakaspalvelu sekä tuotan sisältöä vastaanoton sosiaaliseen mediaan. 

Työkavereideni mielestä olen työssäni erittäin tarkka: ”Tiedän joka tavaran paikan”. 

Tykkään vaihtelevasta ja monipuolisesta työnkuvastani ja vahvuuksiani ovat hyväntuulisuus ja raikas asiakaspalvelu. Kehitän myös itseäni mielelläni ja olen aina valmis oppimaan uutta :)
 

Palveluntuottaja, Tiina Pirhonen

Sairaanhoitaja, psykiatrinen hoitotyö,
sisätauti-kirurgia,
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
Palvelumuotoilu,osatutkinto
Brändin rakentaminen, osatutkinto

Opiskelin Vaasassa ja Kokkolassa sairaanhoitotutkintoni, joiden jälkeen olen vuodesta 2016 kehittänyt itseäni pienyrittäjille suunnatuissa  Sammon Takojien valmennuksissa. Koulutukset ovat antaneet minulle pääomaa liiketoiminnan kehittämiseen, joka on minulle sydämen asia. Tuotan sisältöä myös sosiaalisen median kanaviimme.

Elämä on minulle jatkuva uuden oppimisen ja kasvamisen matka. Haluan vastaanottomme olevan paikka, jossa ihminen kokee tulleensa huomioiduksi kokonaisvaltaisesti.

Lähellä Sinua!

Tiina Pirhonen Hakunilan hammaslääkäriasema
Video vastaanotosta

Tervetuloa Hakunilan Hammaslääkäriasemalle!

bottom of page