Hakunilan Hammaslääkäriasema

Tammikuu 2021


Uusi palvelumalli 

Hammashoitopelkoiselle terapiaa IN HOUSE


Hammashoitopelko on eritäin yleistä. Jopa puolet suomalaisista pelkää hammaslääkäriä ja joka kymmenes pelkää niin paljon, että jättää hammaslääkärikäyntejä väliin pelon takia. Pelon taustalla voivat olla aikaisemmat kivuliaat tai muuten huonot hoitokokemukset. Hampaat ovat ehkä voineet mennä huonoon kuntoon. Tilanne hävettää ja pelottaa.


On tärkeää huomioida pelkopotilas asianmukaisesti, jotta pelko saataisiin hallintaan ja sitä voitaisiin lievittää. 


Me Hakunilan Hammaslääkäriasemalla halusimme auttaa pelkäävää potilasta syvemmin ja kehitimme palvelun hammashoitopelkoiselle potilaalle. 

Tammikuun lopulla 25.1. 2021 alkaen  on mahdollista varata aika tutustumiskäynnille, jonka aikana kartoitetaan pelon astetta, mahdollisia syitä pelon syntymiselle ja keskustellaan keinoista sen ylipääsemiseksi. Tutustumiskäynti on maksuton, sen aikana myös tutustutaan hoitotiloihin ja hoitohenkilökuntaan. Aikaa tähän varataan 45 min. Tutustumiskäynnin tarkoituksena on kartoittaa hyötyisikö asiakas ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin konsultaatiosta. 

Terapiassa voi käydä 1-5 terapiatuntia (45 min),  jossa terapeutti työskentelee asiakkaan kanssa omalla vastaanotollamme.


 Ajan tutustumiskäynnille voi varata sähköpostilla hakunilanhammas@gmail.com sekä puhelimitse 09 8765431.

Ota yhteyttä, me keskustelemme ja suunnittelemme hoidon kanssasi!


Yhdessä yli pelkojen! 


Hammashoitaja Katri Hyytiäinen valmistui ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Helsingin Psykoterapiainstituutista marraskuussa 2020. Kaksivuotisen koulutuksen tiedoilla hän pystyy jatkossa antamaan työkaluja pelkopotilaalle entistä syvemmin.  Terapia on voimavarakeskeistä. Keskustelun, rentoutusharjoitusten ja kotitehtävien avulla asiakas autetaan hammashoitopelon yli. 


Vastaanotollamme on pelkopotilasta ja terapiaa varten  relaxation-huone, joka on pehmeillä ja rauhoittavilla sävyillä ja elementeillä luotu potilasta rauhoittamaan. Seinällä on hammashoitaja Annika Shams´in luontokuvista tehty kollaasi

Hammashoitaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 

Katri Hyytiäinen

Hyvää Uutta Vuotta 2020! 


Tammikuu on lopuillaan, mutta me halusimme jo tuoda raikkaan kevään odotuksen tuulahduksen asiakkaillemme! Odotustilassa ja rentoutushuoneessa on pastellinsävyt tällä kertaa. Olemme vahvasti sitä mieltä, että seesteisellä ja kauniilla ympäristöllä on asiakasta on asiakasta rauoittava vaikutus. Me haluamme asiakkaidemme tuntevan olonssa kotoisaksi ja turvalliseksi heidän asioidessaan meillä.

Lähellä Sinua! on sloganimme ja ideologia näkyy vastaanotollamme kokonais